Her får du mere ud af din formue

Bricks Asset Management er registreret hos Finanstilsynet som forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF) og med særlig ekspertise indenfor etablering og forvaltning af investeringsfonde, som investerer i fast ejendom og byggefinansiering.

Screenshot of small App

Vi søger pt. investorer til Bricks Byggekredit Fond I ApS med et udbudsbeløb på op til 50 mio. kr. Selskabet rejser kapital via udstedelse af konvertible obligationer.

Provenuet fra obligationsudstedelsen anvendes til udlån til en række ejendomsprojekter, som alle opfylder en række nærmere beskrevne krav til overdækningsgrad/soliditet, størrelse, entrepriseforhold mv.
Midler fra Virksomhedsskatteordningen, private konti og selskaber kan bruges.

Kontakt os for mere information på hello@bricksassetmanagement.com

Screenshot of small App

Afkast på typisk 7% p.a.

Fonden investerer i byggefinansiering til solide, danske ejendomsprojekter gennem udlån via FundBricks.com-platformen til en høj rente og en kort løbetid.

Kort løbetid

Selskabet investerer i byggefinansiering til solide, danske ejendomsprojekter gennem udlån via FundBricks.com-platformen til en høj rente og en kort løbetid på typisk 12-18 måneder.

Virksomhedsskatteordningen kan bruges

Midler fra Virksomhedsskatteordningen kan bruges til investering i solide danske ejendomsprojekter, på baggrund af revisorerklæring fra BakerTilly.

Indbetalinger sker til klientkonto hos advokat

Indbetalinger sker direkte til klientkonto hos Brinkmann Kronborg Henriksen Advokatpartnerselskab.

Screenshot of small App

Seniorboliger

Visionen er at skabe et bofællesskab for seniorer, hvor der er plads til det gode liv. Den danner i sig selv et lille landsbymiljø, hvor der er muligheder for fælles faciliteter og aktiviteter.

Indtast din mail og bliv opdateret hver gang der kommer nyt.

Om os

Bricks Asset Management er en forvalter af alternative investeringsfonde med FAIF-registrering fra Finanstilsynet (FT nr. 23182).

Vi indgår ofte samarbejde med eksterne specialister i forbindelse med lanceringen af nye investeringsfonde.

Thomas Sonne-Schmidt

Partner

Thomas Rolin

Partner

Interesseret?

Indtast din email nedenfor og vi vil kontakte dig med mere information om aktuelle og kommende fonde og investeringsrunder.